Followers

Friday, 29 April 2011

si bbuntu idea :)

 kebuntuan terselah apbila tiada idea untuk menulis .. yessh right ! 
sory this is my new blog n my first blog , so i don't now what to ddoo so ! kerek ja ..
haah ,, ad q kesah .. huhu .. ayat y tak bule bla  langsong la plak ! ho ..  cite2 bukan na jadi penulis , to la sbb nye ta brape ad idea tok menulis .. (fu_fu) ep ! sory my dear ,, this statement mmg tta bule bla la plak ? ap na tlis lagi ny .. hoo ,, my godd ~ngee~ .. 

okeyh la .. ny nk cite sikit about me <surayang> my nick name is fufu ekumie .. yehh ? rajin2 la tngan to untok follow my blog y tak seberape lawa n menarik ny .. hohoo ! ~sedar pon ~ hahah :P tapi tak sala kan !
hehe ap la y Q ngarot ny .. heheh ,, hobby suke merepek soang2 .. to la pasal nyer jd cm ny smpai skunk ny .. ha lg sato ,, mmg da jdikk kebiasaan da ketawa (hahaahh) smbil pukol org .. hehe ,, sape y dekat dy la y jd mangsanye ,, hehe '' tapi kalau tak biase  kene mula2 mmg korang akn rase marah n mcm nak tampo2 jek muka Q ny tp kalu da biase  kene ala kewcik je ,, kan2 ,, btol x ? GEBANGKEMBANGWIFLEA ,, ..
haha ,, lau na tau dy y y slalu jdikk mangse nyer ? hhehe ,, ap2 un thankss to GEBANGKEMBANGWIFLEA kerana sudi edit my blog jadikk lawa cikit .. hahah .. say THANKSS to LEA ..hehhe ,, 

hehe ,, ~mmg suke gelak~ .. ap2 pon i hope kowang sudi la follow my blog yg dikenali sbagai (pon,, dokburuk) hahah ,, y tiada ap2 erti lagi n y tiada ap2 isi didalam nyer ,, cukup2 la to na merepek lagi .. k la ,, mepek pon takda gune kalau soang je y read nyer an .. hoho