Followers

Sunday, 1 January 2012

gud bye 2011 and welcome 2012

           

 how your day today ? 1.1.2012  yeahh , sebelum terlambat .. nak say HAPPY NEW YEAR , hope tahun nie lebih better than tahun yang sebelum-II nie keyhh . tahun 2011 adalah tahun yang bermakne for me . 2011 ? I have a lot of fond memories yang tak dapat nak dilupakan . whahhahaaa ! nak nangis pon ade tinggal kan tahun 2011 . banyak perkara yang dah berlaku pada tahun 2011 . :'(  
sedeh laa .. weyhh , ak rindu korang doo'e . hope tahun-II selepas nie kite buleh bersame lagi . kite kekalkan persahabatan kite keyhh  :'( . arggggggg !

bermule nyer hari nie , tahun ini .. semua benda dah berubah ! usia da semakin meningkat . bwahahhaa ! 
tahun nie baru 16y/old's . budak-II lagi kot . *perasan !! 
 
p/s : mulekan hidup baru dengan azam yang baru pada tahun baru . okeyhh !
 
 

Tuesday, 27 December 2011

TAK penting !

first of all , i would like to say thanks to you all's yang sudi BLOG WALKING kat sini .  then , sorry sebab tak sempat blog walking balik kat blog korang .
sorry juga sebab dah lame tak update entry baru , sorry keyh .you all's pon mesti dah bosan bace entry yang same kan .

straight to the point , macam mane yang korang tau lah kan .. result PMR baru je keluar kan , so ramai yang tanye . ade yang dah bagitau and ade jugak yang belum bagi tau . sorry la kat korang yang tak tau tuhh , senang citer tak payah tau lagi senang . p/s : " TAK PENTING " . then , nak say thanks sangat kat sape yang wish tahniah semua bagai tu yee~ . i'm so glad . <------ okeyh abaikan semua nie !

now , 02.09 a.m " saya buzy bermuka buku "

Monday, 21 November 2011

♥ for you Mr.smile ♥

dear love ,
 i know my behavior is sometimes too cruel on you . i realize that but you still love me despite my temperament is sometimes extreme .
saya tau saya banyak salah dengan awak kan ? saya tau saya lebih banyak habiskan masa dengan buat benda yang ta penting berbanding dengan awak kan ::berfacebook:: ?. okeyhh , sebelum nie saya lebih pentingkan orang laen berbanding awak kan ? saya banyak buat benda yang kejam dengan awak kan ? then , saya suka cari gaduh dengan awak kan ?

ape yang saya buat kat awak , awak tak penah balas balik kan ? saya tau bukan sekali saya buad benda semua nie kat awak tapi dah banyak kali but awak still okeyhh jee~ . awak still smile :)
kenape yee~ , sometimes tuhh saya memang saja jaa buat semua tuhh .. tapi awak okeyhh jaa~
harituhh kite gaduh kan ? okeyhh , gaduh tuhh memang saya yang mulekan dulu .. :(

time saya exam harituu , awak orang yang banyak bagi semangat kat saya kan ? awak yang ajar saya ape yang saya tak tau , tapi time awak exam sekarang nie , saya just wish kat awak GOOD LUCK jaa~
saya tak bagi semangat pon dekat awak kan ? sekali lagi saya kejam . hurgggggggg!!!!

semalam awak call saya kan ? tapi saya tak angkat , awak text saya tak balas . tapi awak still okeyh jaaa~
awak memang paham saya kan sebab tu la saya sayang's awak ..
harinie selasa kan ? awak exam ape pon saya tak tau . kejam kan saya ?

saya tau awak selalu datang blog saya nie kan ? awak selalu bace entry-II saya kan ? haha , saya tau semua tuhh Mr. smile :)
okeyhh , kat sini saya nak minta maaf kat awak hekk ! saya tau awak pon mesti maafkan saya kan , sebab awak tak kejam maacam saya kan ? muahahha :*

terima kasih Mr.smile  ♥ ♥