Followers

Thursday, 22 September 2011

♥ here~ ! ♥

okeyhh lame daa ta jenguk2 blog nieyyhh . kehh3
okeyhh2 haha . nie nak bg tau kat blogger2 yang sudii visit my blog kenn2 . :: thankss babe & dude ::
HAHAA , and ta lupe gak yang sudii FOLLOW kenn3 . THANKSS  jugakk keyhh .
kalau yg FOLLOW tu kenn3 jangn lupe tnggal ken jejak anda tuhh kat SHOUTMIX saia keyhh . senang la na follow balik yawkk ! :)

la lupe2 .
kat blogger2 laen yang da sembang2 kat SHOUTMIX tuhh ken3 . sorry hek ta sempat na balas ! sorry sangat . hekk3 . bukan hape skrang nieyhh nak on lappy bnyak susah lOo coz exam na dekat da ::  PMR  :: keyhh . hahha . tu la pasaii ! penting kenn3 . susah la na on9 nieyhh ! ngehh3 . nak on pon terpakse curi3 , kalau tak pergg KANTOI la. . habis la ! hurmm .
tapi takpe lepas je exam PMR tuhh . ahakkz ! bule la na on sampai pagi pun takde sape yang kesahh keyhh . haha ape2 pon cter lepas PMR nanti keyhh ! bukan lame lagi pon . kenn3 ! lagi 12 hari je . brrrrrr !


# hope dapat result yang TERBAIKK keyhh ! muahhaahahha ..