Followers

Sunday, 16 October 2011

♥ with you (A) ♥

bwaa~ hahhaa .. lama da ta write new entry ! keh3 . miss pulak kat blog nie !

actually , entry nie na tulis semalam tapi tak kesampaian pulak ! forget . semalam berape hari bulan hekk ?
ta ingat la pulakk . ngeh3 !
semalam + harinie = jumpa dye (A)

HAHAA .lama dahh ta jumpa dya lorhh ! miss dya kott . miss sangat2 ! kehh3 . tuhh yang pegi jumpa dya tuh walaupun dya busy . tapi ta puas kott jumpa dya ! eeuuu .
semalam jumpa dya pagi jaa , then , petang dya kena training bola . so dengan terpksenyer teman jelaa dye training .
pagi tuhh just sempat teman dya shopping barang dya sikit ! burr , bosan . tu pon sekejap je ! ta bole lame2 . Zzz ! but , best la jugak sebab dapat tau ape yang dye suke ! toink~toink . nasib baek my cousin pon ade join skali . kalau tak ! tak tau la .
best jugak la semalam , dapat tengok dya training bola ♥  tapi tak lama pon ' sekejap ja ' sebab my cousin ade hal . kacau seyhh dye tuhh .

harinie pon keluar lagi jumpa dya ! okeyhh memang tak penah bosan .  hahhaaa ! nasib baek harinie dya takde training bola . kalau tak , tak dapat la jumpa dya ! walaupun sekarang nie da abes exam tapi tak bule na jmpa dye slalu sebab dya busy prepare untuk exam (SPM) . penting kott ! same la dengan my cousin tuhh . haha . but , nevermind nanti bule jumpa dya lagi ! ahakkzz ♥ .