Followers

Monday, 21 November 2011

♥ for you Mr.smile ♥

dear love ,
 i know my behavior is sometimes too cruel on you . i realize that but you still love me despite my temperament is sometimes extreme .
saya tau saya banyak salah dengan awak kan ? saya tau saya lebih banyak habiskan masa dengan buat benda yang ta penting berbanding dengan awak kan ::berfacebook:: ?. okeyhh , sebelum nie saya lebih pentingkan orang laen berbanding awak kan ? saya banyak buat benda yang kejam dengan awak kan ? then , saya suka cari gaduh dengan awak kan ?

ape yang saya buat kat awak , awak tak penah balas balik kan ? saya tau bukan sekali saya buad benda semua nie kat awak tapi dah banyak kali but awak still okeyhh jee~ . awak still smile :)
kenape yee~ , sometimes tuhh saya memang saja jaa buat semua tuhh .. tapi awak okeyhh jaa~
harituhh kite gaduh kan ? okeyhh , gaduh tuhh memang saya yang mulekan dulu .. :(

time saya exam harituu , awak orang yang banyak bagi semangat kat saya kan ? awak yang ajar saya ape yang saya tak tau , tapi time awak exam sekarang nie , saya just wish kat awak GOOD LUCK jaa~
saya tak bagi semangat pon dekat awak kan ? sekali lagi saya kejam . hurgggggggg!!!!

semalam awak call saya kan ? tapi saya tak angkat , awak text saya tak balas . tapi awak still okeyh jaaa~
awak memang paham saya kan sebab tu la saya sayang's awak ..
harinie selasa kan ? awak exam ape pon saya tak tau . kejam kan saya ?

saya tau awak selalu datang blog saya nie kan ? awak selalu bace entry-II saya kan ? haha , saya tau semua tuhh Mr. smile :)
okeyhh , kat sini saya nak minta maaf kat awak hekk ! saya tau awak pon mesti maafkan saya kan , sebab awak tak kejam maacam saya kan ? muahahha :*

terima kasih Mr.smile  ♥ ♥