Followers

Tuesday, 8 November 2011

♥ senyum ? ♥

hello sweet , hye dude , haihai babe .. pepsss :P

heheheh .. okeyhh , kite balik kat entry harinie yaa~ . hhehhe , actually harinie bosan + bosan + bosan = bosan's 
keyhh , d'sebabkan terlalu bosan's .. idea pon mule mencurah2 kat daun keladi .. hehhe , ( gelak sopan ) :)
so , d'sebabkan idea yang datang tanpa diundang tuhh , so I decide na update entry .. 
nak tak nak kene la update jugak sebab korang yang suke BW kat sini takkan datang tiap-II hari  (bukan tiap-II hari laa) nak bace entry same je kan , hehe .. mesti la bosan :) .

walaupun blog nie buruk , tapi korang still nak BW kat sini ken & sudi follow pulak tuhh .. okeyy . :THANKSS: .. JASA MU AKAN TETAP KU KENANG <---- betul ker ? ngehh3 .
yaaa~ heheehe :) 
senyum sikit :) , hehhe . okeyhh , entry kali nie nak cter pasal senyum :)
tetiba jaa terpikir nak update pasal senyum pulak , hehehe :)
actually , teringat la pulak kat dye nie AQIL AL-HAKIM . haha , ape kaitan pulak dye dengan entry kali nie ! korang jangn buad muke stress , pelik sume bagai yaa~ . nie la nak citer nie , sabau buleh takk ?
hahah , dye nie kalau pandang orang macam nak gado jaa~ , kadang-II saket hati pon ada kalau dok pandang muka dya nie .. bukan nak senyum ka , ape ka , nie tak dya bule dok buad muka stress dya tuhh , ingat suke sangat laa~ ha ? haishhh , hhheee .. 
itu kalau muka dye tengah stress , mara n blablabla lagi la , kalau muka dya tengah happy , huhh .. dya punya senyum banyak cantekk , sampai telinga pun bulehh ! bila tengok dya senyum jaa , automatically , akan tersenyum jugakk~ hehhe ,
seyes giler , suka nengok dye senyum , pergg SWEET jaaa~ !! 
pakat nak senyum la lepas nie :)  ♥  ♥  ♥


p/s : kaw tak suke =_= ? sape suruh bace ?