Followers

Saturday, 22 October 2011

♥ hari yang bosan ♥

okeyhh harinie weekend kan ? semua orang pon tahu . tapi harinie weekend yang sangat membosankan sebab takde ape nak buat . selalunyer time macam nie saia mesti keluar lepak3 . tapi harine tak !
actually harine memang ade pasang niat nak keluar dengan kengkawan tapi dorang bz la pulak . terpakse la kene  cancelkan . sian kan !! :NASIB: .
haah , nak ajak my cousin keluar same2 dye pulak ade kelas . hadoyy ! semua ade job masing3 yang nak diselesaikan . huhhhh ! haaa , idea yang lebih bgus ajak my parent . ingatkan buleh la ! tapi lagi banyak alasanyer ex: bz la , penat la ape la & bla bla bla . tettttttt ! sokeyh saia paham .

okeyh lupakan pasal nak keluar tuhh , pikir cara laen nak hilang kan busan . pikir punya pikir terpandang la pulak kat buku2 yang bersepah kat atas meja belajar tuhh . tiba2 ja rase macam da lama sangat ta pegang buku2 tuhh , then ade la niat nak bace buku2 tuhh  tapi nak buat ape bace buku sebab exam dah habis . waktu exam harituhh punya la liat na study muddy nie , pegang buku pon tak nak sampai kene pakse baru nak bace ! hehe . tuhh la perangai saya bile tiba time exam . haha !

then , pikir punya pikir lagi tetiba dapat idea nak on9 facebook , rase macam da lame ta on padahal baru 3 jam yang lalu dah on siap update status merapu3 lagi . huhhh ! bila on9 facebook tuhh tengok2 semua member2 takde . pelik jugak ==' . huhhh baru ingat dorang ken semua pergi kem . laaa ? pastu , dapat la idea nak blogwalking dengan blogger2 yang laen . da excited giler nak blogwalking nie . tengok2 internet pulak ta bule nak connect ( dye buat hal ) . pergg ? memang nak kene la nie . try punye try bule la pulak . haha ! hhuuuh happy kejap . then ,dengan muka excited , bukak la sarang saia dulu sebelum blogwlking kat blog orang . baru je bukak , konon nak start la blogwalking nie . dengan perasaan yang berbunga2 tambah excited ! tengok2 die buat hal lagi . haduihh ! kali nie line memang cari nahas betui kott ! tunggu punya tunggu sampai 20 minit still lagi loading ! memang panas seyhh . patut la dorang dok kecoh line sekarang nie macam hampehh . tambah lagi m**** . huhhh lagi la .
i still depan lappy tunggu bile line nak okeyh ! tunggu3 same ja takde ape2 beza pon . line tetap same ! tak abes2 dengan loading nyer . then , lepas tuhh da ta bule na tunggu lame dah . dahh cukup panas dahh ! mood nak blogwalking pon hilang .
dengan tak sign out nyer terus pangkah & buat benda laen ( main game ) dapat la hilang sikit bosan ! teruk betul . APTB !

p/s entry ta berapa baguss sangt harinie sebab marah punya pasal .  ♥