Followers

Monday, 24 October 2011

hye , actually harinie nak mula kan entry yang baru tapi ade job yang kene selesaikan dulu .


job nie takde lah susah sangt pon . job nie ditag oleh member blogger saia iaitu amandaaina dan beberape blogger yang laen ( cikk bee & ainaa aqila ) . tapi saia pilih job yang dibagi oleh amandaaina . terima kasih kerana mengetag blog saia .




nie lah antara job yang dibagi .


1.you must post these rules.


2.each person must post 11 things about themselves in their journal.


3.answer the question the tagger set for you in their post and create 11 new question to the people you tagged to answer.


4.you have to choose 11 people to tag and link them on the post.


5.go to their page and tell them you have tagged HIM / HER.


6.no tag back.
7.no stuff in the tagging section about "YOU ARE TAGGED IF YOU            ARE READING THIS" you legitimately ( a.k.a REALLY , TRUST , WITH ALL HONESTY) have tagged 11 people.






11 perkara tentang saia.


- suraya for short
- 15 year old 
- live in bidor , perak
- my birthday on 17th april 1996
- saya suka habiskan masa dengan kawan .
- suka shopping .
- saia sukakan warna hitam , putih & oren 
- seorang yang degil
- tak pandai berdikari
- saia suka kacau orang bila saia bosan 
- tak pandai masak sebab cita~cita bukan nak jadi tukang masak .




soalan dari amandaaina

-> kamu rasa kamu boleh dipecayai ? boleh .
-> fobia pada apa ? lipas .
-> apa yang anda suka pada diri anda ? sikap sukar untuk maafkan       orang lain
-> apa yang anda cari dalam hidup ni ? ilmu & kejayaan
-> pernah rasa menyesal dalam membuat keputusan ? mestilah pernah 
-> korang rasa korang dah mampu buat ibu dan ayah tersenyum melihat sape korang sekarang ni ? tidak 
-> sapa korang 10 tahun akan datang ? seorang yang sudah berjaya mencapai cita~cita nya .
-> pencapaian tertinggi korang ? berjaya buat my parent berasa bangga .
-> pernah bergaduh kat sekolah ? pernah .
-> perkara paling jahat korang pernah lakukan ? buli kakak
-> kalau aku doremon , korang nak ape dari aku ? mestilah nak duit . 






soalan saya pada awak .


1.sape kawan baik korang ?
2.perkara ape yang paling penting dalam hidup korang ?
3.ape tujuan korang buat blog ?
3.sape yang korang paling sayang kat dunia nie ?
4.warna ape yang korang paling tak suka ?
5.kalau ada masa lapang , korang suka buat ape ?
6.hari ape yang korang paling suka ?
7.benda ape yang korang paling nak dalam dunia nie ?
8.ape cita~cita korang ?
9.binatang apa yang korang paling geli nak pegang ?
10.perkara ape yang korang tak boleh nak lupa sampai sekarang ?
11.suka pada binatang ?




11 orang yang ditag .


cik bear bear
putra
lea
cik loly
daus
cik gojes
cik fiza pink
cik emma
dimas
m7
remyhazza